2-2.png 

Fra drøm til virkelighed i eget regi

 

Baltic Yacht er et familieforetagende med Torben Kofoed som firmaets primus motor, reder og kaptajn. Torben er født op opvokset i Melsted og har sejlet både på skoleskibet Danmark og Christiansøfarten som ung. Han ejer flere mindre både til fritidsbrug og kender vandene omkring Bornholm som sin egen bukselomme.

Ved sin side har han kæresten Justine, som er selvstændig fotograf og kræser om gæsterne ombord. Med sine talrige sprogkundskaber kan hun kommunikere med de fleste nationaliteter. Derudover er det muligt at møde et af parrets tre voksne børn ombord, da disse til tider springer ind som gast under turene.

 

Torben kommer oprindeligt fra en baggrund som lærer, hvor han har undervist på specialområdet i næsten 20 år. Efter en diskus prolaps, hvor han har var sygemeldt i tre måneder, drømte han en nat om at sejle til Christiansø med med en masse gæster. Inspireret og opstemt af ideen gik han i gang med at undersøge markedet og lovgivningen, tage en masse certifikater og søge efter en passende båd. Efter et års intensiv recherche fandt parret endelig deres 46 fods flybridge yacht i Italien. De sejlede den selv til Slovenien, hvorfra den blev kørt på lastbil til Stettin, hvor den tilbragte de næste 3 måneder på værft for at justeres og ombygges så den kunne blive godkendt af søfartsstyrelsen.   

Båden blev døbt GENESIS som står for ny begyndelse, en ny levevej og et nyt kapitel i vores liv!  

 

Følg os på facebook eller besøg vores instagram for flere historier. 

 

Klik her for at se vores facebook fan side 

Se vores Instagram feet her

 

 

 

 

 

 

empty